Our job starts at the end of your reach

High Point is gespecialiseerd in het veilig uitvoeren van werken en betredingen op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij maken grote hoogtes, dieptes en besloten ruimten veilig en snel bereikbaar met behulp van industriële touwtechnieken.

Efficiënt

Dankzij de keuze voor rope access bespaart u tijd en geld. Onze opstellingen zijn snel uitgerold en opgeruimd, met minimale hinder voor de omgeving.

Veilig

Wij werken in een omgeving die hoge eisen stelt aan kwaliteit en veiligheid. Daarom starten we steeds met een uitgebreide risicoanalyse en werken we met de juiste en kwalitatieve materialen en beschermingsmiddelen. Daarnaast zijn al onze techniekers IRATA gecertificeerd en opgeleid voor hun specifieke taak.

Flexibel & op maat

Elk project is maatwerk. Ons plan van aanpak is altijd afgestemd op de wensen van de klant en op de werkomgeving. Zo kunnen wij kwaliteit en veiligheid garanderen.

Wat is rope access?

Rope access, ook bekend als industriële touwtechnieken, is een techniek die wordt gebruikt om werken uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoge gebouwen, bruggen, windturbines, industriële installaties en andere constructies. Het biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele methoden zoals steigers of hoogwerkers.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij bieden u snelle, veilige, efficiënte en kostenbesparende oplossingen voor werken op moeilijk bereikbare plaatsen (hoogte, diepte of in besloten ruimten). Door de brede inzetbaarheid van onze technieken en onze polyvalente aanpak is ons aanbod zeer ruim. Industrie, residentieel, evenement of particulier, wij helpen graag mee aan een oplossing op maat.

Uw project met ons bespreken? Wij denken graag met u mee.