Over High Point

Welkom bij High Point - uw betrouwbare partner voor veilige en efficiënte rope access oplossingen.

High Point werd in 2020 opgericht door Maarten Werelds, met de visie om hoogwaardige diensten te leveren in de meest uitdagende omstandigheden.  Na meer dan een decennium ervaring in het vak en een breed scala aan specialisaties en bijscholingen heeft Maarten zich aan het roer van High Point geplaatst.

Tegenwoordig is High Point gespecialiseerd in werken, inspecties en reddingsteams op moeilijk bereikbare plaatsen waarbij industriële touwtechnieken worden toegepast.

Met een team van gedreven specialisten bieden wij veilige en kostenefficiënte oplossingen op maat aan. We geloven in voortdurende verbetering en innovatie; daarom investeren we in training en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat ons team altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken en veiligheidsnormen. Bij High Point is het ons doel om de beste prestaties en de hoogste kwaliteit te leveren, precies wanneer het er het meest toe doet.

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. We streven naar het opbouwen van sterke, langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en wederzijds voordeel. We luisteren naar uw behoeften en zoeken naar oplossingen die aan uw specifieke noden voldoen.

Of u nu een partner zoekt voor een eenmalig project of een langetermijnrelatie wilt opbouwen met een betrouwbare rope access partner, High Point staat voor u klaar.

Wij geloven dat

Een oplossing op maat voor uw project?